Problemi koje samo žene s velikim grudima razumiju

Problemi koje samo žene s velikim grudima razumiju

Velik broj žena nije zadovoljan veličinom svojih grudi i otvoreno priželjkuju veći dekolte. No, ono što ne znaju jest da ženama s bujnim grudima nije nimalo lako. Pronaći savršeni grudnjak, a koji ne izgleda kao da je došao iz ormara njezine mame, prava je avantura. Od širokih narameninca koje jedine mogu pružiti potrebnu potporu pada im mrak na oči.

Zaboravite na košulje

Čak ako misija za grudnjakom urodi plodom, već dolazi sljedeći problem. Žene s velikim grudima ne mogu obući bilo kakvu košulju jer redovito ne mogu zakopčati gumbe na području dekoltea. Ni majice nisu najsretniji izbor jer se već nakon nekoliko nošenja razvuku i djeluju staro.

Neukusni komentari su svakodnevica

Obična bluza koja bi na ženi s manjim dekolteom izgledala uobičajeno, na prsatim ženama izgleda jednostavno previše seksi. Žene se često žale da žele da svojim izgledom privlače previše pažnje i to one negativne. Bez obzira na to što obukle, uvijek su primijećene. Neukusni komentari sad su već postali njihova svakodnevica.

Nema spavanja na trbuhu

Osim problema s odjećom, žena s bujnim grudima imaju i problema sa spavanjem. One ne mogu spavati na trbuhu jer im grudi to ne dopuštaju. Taj im je položaj previše neudoban i izaziva bolove.

Treba vam potpora za trčanje

Prije trčanja ili bilo koje sportske aktivnosti trebate pronaći odgovarajući sportski grudnjak koji će čuvati grudi na mjestu. Od poskakivanja se mogu lako objesiti što će samo izazvati tegobe s leđima u budućnosti.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (451 ocjena)