Vatreni znakovi u interijeru vole dašak luksuza i tople tonove

Vatreni znakovi u interijeru vole dašak luksuza i tople tonove

Vatreni znakovi poznati su po svom eksplozivnom temperamentu i tvrdoglavosti koja se odražava i u prostoru u kojem žive. Ovan ne voli previše stvari u svom domu, Lav voli pokazati ekstravagantan stil, a Strijelac se diči pustolovnim duhom i dekoracijom koju je skupio na brojnim putovanjima.

Ovan

Pripadnici ovog znaka energični su i to se vidi na zidovima njihovog doma. Oni uživaju u crvenim tonovima i narančanstim nijansama koje savršeno opisuju njihovu narav. Nikako ne podnose natrpanost i više od svega cijene minimalizam. Svoj dom će urediti tako da bude funkcionalan i bez nepotrebnih detalja. Ovan za kićenjem nema potrebe.

Lav

Pripadnici ovog znaka poznati su po pretjerivanju i stalnoj želji za dokazivanjem stoga će se svim silama truditi ne bi li njihov dom bio poseban. Svojim će gostima isticati cijenu najnovije sofe, dizajnerske kuhinje ili pak naslonjača koji su posebno naručili iz Milana. Lav obožava kombinirati naizgled nespojivo, a njegovim interijerom dominirat će životinjski uzorci i golema ogledala koje reflektiraju njegovu veličinu.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka imaju pustolovan duh i ne vole se zadržavati na jednom mjestu zbog čega često mijenjaju podstanarske stanove. Jednom kad pronađu svoj dom, uredit će ga tako da odražava njihovu avanturističku osobnost. Na policama i zidovima bit će predmeti i fotografije koje su skupili na brojnim putovanjima. To im je podsjetnik na lijepe trenutke koje su proživjeli. Za razliku od Lava i Ovna, Strijelac će svoje zidove obojati u hladnije boje, a neće moći odoljeti plavoj i zelenoj.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (372 ocjena)