Zemljani znakovi vole red u domu i cijene funkcionalnost

Zemljani znakovi vole red u domu i cijene funkcionalnost

Zemljani znakovi Zodijaka imaju praktičnu crtu, usmjereni su na materijalno i skloni su rutini, a to se itekako vidi u njihovom domu. Bik je pobornik tradicionalnog i voli dekoracije koje odišu duhom prošlog vremena, Djevica ždi za skladom i ravnotežom, dok je Jarac žudi za velikim prostorijama koje može pregraditi kako god želi.

Bik

Pripadnici ovog znaka obožavaju rustikalni stil, ali ne odstupaju od modernog pristipa. Svoj će položaj pokazati masivnim namiještajem od punog drva, a na televizoru neće štedjeti. Poznati su kao veliki gurmani i kuhari pa će slično kao i Rak puno pažnje posvetiti kuhinji i osvježiti je industrijskim detaljima. Njihova nježnija strana na vidjelo će doći kod izbora boja, a to su većinom pastelne nijasne kao i osviježanjem prostorije cvjećem. Bik u svakoj sobi voli imati vazu s cvijećem, a ako to nije moguće nabavit će lončanice.

Djevica

Pripadnici ovog znaka poznati su kao najpedantniji znakovi Zodijaka koji obožavaju red. Toliko im je važna dobra organizacija doma, da im nered može izazvati fizičke reakcije. Svoj će dom držati urednim stoga će izabrati isključivo bijelu boju zidova koja odiše čistoćom. Preferiraju moderan namještaj čistih i jednostavnih linija, a još im se više sviđa ako je dizajnerski. Ne mogu podnijeti razbacane stvari po domu ili višak namiještaja što itekako može izluditi partnera s kojim žive.

Jarac

Pripadnici ovog znaka prije svega žele veliki dom koji mogu pregraditi kako god žele. Iz prostora žele izvući maksimum kako bi bio funkcionalan i točno po njihovoj mjeri. Slično kao i Škorpionima bitna im je privatnost i ne mogu podnijeti da ih susjedi slušaj pa će i zadnji novac potrošiti ne bi li dobro izolirali dom. Njihov dom krasit će uspomene na obitelj i putovanja što je tradicionalnim pripadnicima ovog znaka jako bitno.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (413 ocjena)